Individualni program

2022-01-20

Naš individualni program obuhvaća postavljanje obiteljske konstelacije i individualni terapeutski rad s djetetom i roditeljima.Dijete kroz igru s mirisnim lutkicama i intutivnim odabirom esencijalnih ulja postavlja konstelaciju. Interpretacija njegove igre i poznavanje duhovno- energetske vibracije ulja osvještava roditeljima njihovu ulogu u odgoju djeteta, stiču jasniju sliku djeteta i njegovih potreba i potencijala te koje duhovne vrijednosti dijete treba razviti i što stoji na putu da se one razviju. Rad s esencijalnim uljima omogućava rješavanje odgojnih problemskih situacija (ljutnja, razdražljivost, prestrašenost, nesigurnost, dosađivanje, neurednost, sramežljivost, laganje...)


Protokol individulanog rada:

  • Dolazak- razgovor s roditeljima i utvrđivanje potreba djece i roditelja
  • Dolazak s djetetom- igra djeteta s mirisnim patuljcima (postavljenje obiteljskih konstelacija s mirisnim patuljcima)
  • Dolazak- razgovor s roditeljima u kojem oni dobivaju uvid u rad s djetetom (analiza i interpretacija arhetipova, energije i duhovnih vrijednosti esencijalnih ulja odabranih ulja, te priče koju je dijete ispričalo i načina na koji je pričalo).
  • Dolazak i dalje- individualni rad s djetetom kroz razne aktivnosti za poticanje kreativnog i umjetničkog izražavanja te aktivnosti u kojima će dobiti alate za rješavanje osobnih i socijalnih problemskih situacija. Nude se i tehnike relaksiranja djece - aromaterapeutske masaže za djecu.
  • Rad kod kuće- roditelji se osposobljavaju za korištenje esencijalnih ulja kod kuće (difuzori, kupke, masaže), odgojnih metoda i alata aromaodgoja čime jačaju svoje roditeljske kompetencije. Djeca dobivaju "autorizirane" igračke (svog mirisnog patuljka)